A Fortuna Vendégház komplex, kis léptékű turisztikai szolgáltatásainak és

potenciáljának növelése a helyi gazdaságfejlesztés érdekében

Kedvezményezett neve: Péter Martina

A pályázati felhívás neve, kódszáma:

Tisza-menti Leader Közhasznú Egyesület – Turizmusfejlesztés és népszerűsítés – VP6-19.2.1.-85-8.1.6-17

Projekt címe: A Fortuna Vendégház komplex, kis léptékű turisztikai szolgáltatásainak és

potenciáljának növelése a helyi gazdaságfejlesztés érdekében

Projekt azonosító száma: 1915436270

A szerződött támogatás összege: 6 999 981 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.10.22.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt során a Fortuna Vendégház szolgáltatásainak komplex fejlesztése,kisléptékű modernizálása, felújítása, beruházás és eszközbeszerzés valósul meg a széles nyilvánosság biztosítása mellett.

A projekt keretén belül az emeleti wellness részlegünkbe jakuzzi és szauna beszerzésére került sor,ezzel egy teljesen új szolgáltatást tudunk nyújtani vendégeinknek.

Az energetikai hatékonyság javulását célzó beruházás során a vendégház régi nyílászáróinak, teljeskörű cseréjére került sor.A régi,elöregedett fa ablakok és ajtók helyére új műanyag nyílászárók kerültek.A beruházás kapcsán számítunk az eltöltött vendégéjszakák számának növekedésére,folyamatos éves nyitvatartásra,ezáltal a hidegebb időszakokban szobáinkat megfelelő hőmérsékletűre  tudjuk fűteni.

A nyári hőség elviselésének érdekében a vendégház összes szobáját és a közös helyiségeit  klimatizáltuk,ezzel lényegesen javítani tudtuk a szálláshely komfortfokozatát.

Projekt keretén belül tervezem  mini bár-hűtők beszerzését,ezzel a szobáimat komfortosabbá tudom tenni a vendégeim részére.

A villamos energiafogyasztásom nagy részét megújuló energiaforrásból szeretném fedezni,emiatt napelemes rendszer telepítését tervezem,a környezettudatosság mellett csökkenteni tudom a működő költségeimet is.

További eszközök ,mint szoláriumgép és flabelos beszerzését tervezem,melyekkel szolgáltatásaim színvonalát és sokszinűségét szeretném emelni.

Fejlesztéseimmel növelni szeretném a település és régió helyi igényeire épülő turisztikai attrakcióit, az alternatív jövedelemszerzés lehetőségeit ,valamint az önfoglalkoztatásommal és új, hátrányos helyzetű munkaerő felvétele által munkahelyet tervezek teremteni.

A többnyelvű weblap kialakításával vonzóbbá kívánom tenni a szortimentemet a külföldi partnerek számára is.

https://ec.europa.eu/agriculture/